2025 VIP-Liput nyt myynnissä! - OSTA LIPUT TÄÄLTÄ
Imatranajo VIP 2025
- -VIP-alue sijaitsee Lyseon mutkassa, hyvällä katselupaikalla radan vieressä.
- -VIP-alue, jossa pystyy seuraamaan kilpailua livenä radalla tai LED-screeniltä.
- -Katettu VIP-teltta 600 hengelle.
- -VIP-ruokailu ja oma baari.
- -VIP-WC-alue.
- -VIP-emännät palvelemassa vieraita.
- -Viikonlopun kuskien haastatteluja.
VIP-lippujen hinnat:
Pe - 100€
La - 150€
Su - 100€
Viikonloppu - 250€
Kysy yritys- / pakettitarjousta:
marko.heija@gmail.com
VIP-asiakkaiden drinkkiliput voi tilata ennakkoon:
Menu perjantai
Alkuruoka:
- Vihersalaattia & sitruunavinegrettea (Veg, G)
- Pestoista pastasalaattia kolmella juustolla (L)
- Valkoviinimarinoitua kurkkua & kesäkurpitsaa (M, G)
- Perunasalaattia hernepestolla (Veg, G)
- Valkosipulilla maustettua Flat Bread -leipää (L)
Pääruoka:
- Broilerin sisäfileetä sitruunaisessa kermakastikkeessa (L, G)
- Meheviä maissipihvejä (Veg, G) & fetavaahtoa (L, G)
- Paahdettuja rosmariinivoissa pyöriteltyjä perunoita (L, G)
- Ratatouille-kasviksia (Veg, G)
Jälkiruoka:
- Vaniljatuulihattuja
- Meloni- & omenalohkoja (Veg, G)
- Kahvi / tee
Menu lauantai
Alkuruoka:
- Vihersalaattia & vaaleaa balsamicoa (VEG, G)
- Yrttistä perunasalaattia mummonkurkuilla (M, G)
- Tahinissa pyöriteltyä parsakaali-goudasalaattia (M, G)
- Pastasalaattia savustetulla lohella (L)
- Teriyaki-marinoitua broileria seesaminsiemenillä (M, G)
- Valkosipulilla maustettua Flat Bread -leipää (L)
Pääruoka:
- Naudan Chuck Roll’ia tummassa punaviinikastikkeessa (M, G)
- Uunilohta kermaisessa tillikastikkeessa (L, G)
- Paahdettuja yrttiperunoita (M, G)
- Paahdettua kukkakaalia (M, G)
Jälkiruoka:
- Porkkanakakkua (L)
- Vanilja-tuulihattuja
- Meloni- & omenalohkoja (Veg, G)
- Kahvi / tee
Menu sunnuntai
Alkuruoka:
- Vihersalaattia & sitruunavinegrettea (Veg, G)
- Pestoista pastasalaattia kolmella juustolla (L)
- Taboulleh-salaattia kukkakaalista (Veg, G)
- Minttujogurtilla viimeisteltyä kaali-retiisisalaattia (L, G)
- Chimichurrissa pyöriteltyjä chorizopyöryköitä (L, G)
- Valkosipulilla maustettua Flat Bread -leipää (L)
Pääruoka:
- Naudan Chuck Roll’ia tummassa punaviinikastikkeessa (M, G)
- Broilerin sisäfileetä sitruunaisessa kermakastikkeessa (L, G)
- Paahdettuja rosmariinivoissa pyöriteltyjä perunoita (L, G)
- Ratatouille-kasviksia (Veg, G)
Jälkiruoka:
- Minidonitseja (VL)
- Meloni- & omenalohkoja (Veg, G)
- Kahvi / tee