2025 VIP-Liput nyt myynnissä! - OSTA LIPUT TÄÄLTÄ

 

Imatranajo VIP 2025

  • -VIP-alue sijaitsee Lyseon mutkassa, hyvällä katselupaikalla radan vieressä. 
  • -VIP-alue, jossa pystyy seuraamaan kilpailua livenä radalla tai LED-screeniltä. 
  • -Katettu VIP-teltta 600 hengelle. 
  • -VIP-ruokailu ja oma baari.  
  • -VIP-WC-alue. 
  • -VIP-emännät palvelemassa vieraita. 
  • -Viikonlopun kuskien haastatteluja.

  

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ


VIP-lippujen hinnat:

Pe - 100€
La - 150€
Su - 100€
Viikonloppu - 250€


Kysy yritys- / pakettitarjousta:
marko.heija@gmail.com

VIP-asiakkaiden drinkkiliput voi tilata ennakkoon:

sales@kattavacatering.fi 

 

Menu perjantai  

 Alkuruoka: 

  • Vihersalaattia & sitruunavinegrettea (Veg, G)
  • Pestoista pastasalaattia kolmella juustolla (L)
  • Valkoviinimarinoitua kurkkua & kesäkurpitsaa (M, G)
  • Perunasalaattia hernepestolla (Veg, G)
  • Valkosipulilla maustettua Flat Bread -leipää (L)  

 Pääruoka: 

  • Broilerin sisäfileetä sitruunaisessa kermakastikkeessa (L, G)
  • Meheviä maissipihvejä (Veg, G) & fetavaahtoa (L, G)
  • Paahdettuja rosmariinivoissa pyöriteltyjä perunoita (L, G)
  • Ratatouille-kasviksia (Veg, G)   

 Jälkiruoka: 

  • Vaniljatuulihattuja
  • Meloni- & omenalohkoja (Veg, G)
  • Kahvi / tee

  

Menu lauantai 

 Alkuruoka: 

  • Vihersalaattia & vaaleaa balsamicoa (VEG, G)
  • Yrttistä perunasalaattia mummonkurkuilla (M, G)
  • Tahinissa pyöriteltyä parsakaali-goudasalaattia (M, G)
  • Pastasalaattia savustetulla lohella (L)
  • Teriyaki-marinoitua broileria seesaminsiemenillä (M, G)
  • Valkosipulilla maustettua Flat Bread -leipää (L) 

 Pääruoka: 

  • Naudan Chuck Roll’ia tummassa punaviinikastikkeessa (M, G)
  • Uunilohta kermaisessa tillikastikkeessa (L, G)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (M, G)
  • Paahdettua kukkakaalia (M, G)  

 Jälkiruoka: 

  • Porkkanakakkua (L)
  • Vanilja-tuulihattuja
  • Meloni- & omenalohkoja (Veg, G)
  • Kahvi / tee

  

Menu sunnuntai  

 Alkuruoka: 

  • Vihersalaattia & sitruunavinegrettea (Veg, G)
  • Pestoista pastasalaattia kolmella juustolla (L)
  • Taboulleh-salaattia kukkakaalista (Veg, G)
  • Minttujogurtilla viimeisteltyä kaali-retiisisalaattia (L, G)
  • Chimichurrissa pyöriteltyjä chorizopyöryköitä (L, G)
  • Valkosipulilla maustettua Flat Bread -leipää (L) 

 Pääruoka: 

  • Naudan Chuck Roll’ia tummassa punaviinikastikkeessa (M, G)
  • Broilerin sisäfileetä sitruunaisessa kermakastikkeessa (L, G)
  • Paahdettuja rosmariinivoissa pyöriteltyjä perunoita (L, G)
  • Ratatouille-kasviksia (Veg, G) 

 Jälkiruoka:

  • Minidonitseja (VL) 
  • Meloni- & omenalohkoja (Veg, G) 
  • Kahvi / tee

 

 

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi